KvízKvízkérdésNapi FeladatokRetro kvíz

Retró kvíz: Emlékszel a 80’s évek tévéműsoraira és műsorvezetőire?

Vajon emlékszel még hogy hívták a karatézó rendőrlányt vagy milyen labdát dobált Dévényi Tibor? Lássuk, meg tudod-e maximális pontszámmal oldani ezt a kvíz?

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunkkérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

Hirdetés
0%

A Három kívánság c. tévéműsorral tett országos hírnévre szert mindannyiunk Dévényi Tibi bácsija, de előtte Magyarország első diskjockey-jaként volt ismert. Mi volt a címe híres számának?

Helyes! Helytelen!

Mindannyiunk kedves, mosolygós Rózsa Gyurija egy telefonos vetélkedőműsor házigazdájaként lett ismert. Mi volt a műsor neve?

Helyes! Helytelen!

A hatrészes magyar–olasz–francia–NSZK koprodukcióban, amelyet Jules Verne azonos című regénye alapján készítettek, Bujtor István játszotta a főszerepet. Mi volt ennek a sorozatnak a címe?

Helyes! Helytelen!

.

Ahol a rendőrlány megjelenik hullani kezdenek az emberek és a pofonok. Rengeteg a megoldásra váró bűntény, legyen az képlopás, maffiaügy vagy bankrablás. Kaland és karate minden rész. Mi a lány tejes neve a sorozatban?

Helyes! Helytelen!

A klasszikus sorozat a gazdag olajmágnás Ewing család életéről, sikereikről és bukásaikról szól. Sokunknak volt kedvence a jóképű Bobby, az igazi jófiú, míg Jockeyt gonosz húzásai miatt közösen lehetett utálni. Hogy hívták a helyet ahol éltek?

Helyes! Helytelen!

Az 1980-as évek televíziózásának egyik legmeghatározóbb alakja volt Árkus József, országos ismertséget a Parabola című műsorával szerzett. Szilveszteri különkiadásának neve:

Helyes! Helytelen!

.

Minden nap halhattunk Őket a Magyar Televízió bemondójaként, kedveltük búgó, megnyugtató hangjukat. Melyik ismert bemondó van a képen?

Helyes! Helytelen!

Gyermekkorunk kultikus sorozata, a főszerepben Kabir Bedivel. Rabul ejtett mindenkit a misztikus maláj kultúra, a gyönyörű tájak és az akciódús jelenetek. Melyik sorozat volt ez?

Helyes! Helytelen!

Retro 80’s évek tévéműsorai kvíz: Emlékszel mindre?

Share your Results: