Általános KvízekKvízRetro kvízZene

Magyar slágerek kvíz: Ezt tuti nem bírod ki éneklés nélkül. De ki az előadó?

A 2000-es évek legnagyobb magyar slágereiből idézünk. Hidd el, el sem tudod olvasni úgy, hogy ne énekelnéd mind magadban. De tudod-e melyiknek ki volt az előadója? Lássuk, hogy sikerül a kvíz?

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunkkérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

Hirdetés

0%

Szemedbe nézek, egy gyönyörű szép szivárvány, szivárvány Csillog a fényben, mint síromon a márvány, a márvány,

Helyes! Helytelen!

Százszor ölelj még! Csókkal bezárt titok lennék Százszor szeress még! Mást, hogy szeretnék?! Százszor ölelj még!

Helyes! Helytelen!

Nincs nő (nincs nő), nincs sírás háhá Hogyha túl sokat akar, akkor csak ints neki á-á Nincs nő (nincs nő), nincs sírás háhá és ha megkívánsz egyet, akkor csak áj bébi áh

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Apu, vedd meg nekem a várost automata váltós kocsival szelném a dombokat enyém lenne a kilátó tudná, aki látott hogy jó sok pénzünk van

Helyes! Helytelen!

Nyári Gyerekek a Balaton parton Dunakanyarban a keszegemet hajtom Nyári gyerek vagyok kacagok, nevetek. Amíg csilog a szemetek maradjatok gyerekek!

Helyes! Helytelen!

Álmaink kéklő egén, Gyümölcsfáink tetején, Pálinka-szerelmem, légy az enyém!

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Elindultam reggel, azért, hogy talán otthon van már. De útközben eszembe jutott, hogy biztos nem vár. A nagy-nagy sietségben elcsúsztam egy banánhéjon és jegyem sem volt, úgyhogy... Nem az enyém, ez a nap, látom, hogy egy új nap csalogat Nem az enyém, ez a nap, látom, hogy egy új nap hívogat.

Helyes! Helytelen!

Hé kicsilány, ou, szia, helló! álljunk össze, mint két kicsi lego ou na figyu már, mondom mi a szitu te lány és meg fiú na mizu, mizu, mizu?

Helyes! Helytelen!

A halálugrás végén, a túlvilági tévén Majd rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó Aki a pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó!

Helyes! Helytelen!

Most múlik pontosan, Engedem hadd menjen, szaladjon kifelé belőlem gondoltam egyetlen Nem vagy itt jó helyen, nem vagy való nekem. Villámlik, mennydörög. ez tényleg szerelem

Helyes! Helytelen!

Magyar slágerek kvíz: Ezt tuti nem bírod ki éneklés nélkül 🤣 De ki az előadó?

Share your Results: