Általános KvízekGasztroKvízTesztTudáspróba

Kvíz: Imádod a süteményeket? Akkor ez a kvíz biztos nem fog ki rajtad!

Felismered a legnépszerűbb süteményeket egy pár mondatos jellemzés alapján? A következő kvíz csak az igazi édesszájúaknak fog menni 10/10-re! Köztük leszel?

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

kvíz
Hirdetés

Készen állsz?

0%

A gombócokat tűzálló tálba helyezik egymás mellé nem túl szorosan, vajjal megkenik, cukrozott dióval megszórják, majd sütőben, víz fölött megsütik.

Helyes! Helytelen!

Az eredeti recept szerint az alábbiakból készül: babapiskóta, tojássárgája, feketekávé, mascarpone sajt, cukor, és kakaópor.

Helyes! Helytelen!

Piskótatésztából készül csokoládéöntettel és tejszínhab díszítéssel.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Kör alakú torta, amelyben öt lap között krém található. A lap és a krém közel egyenlő vastagságú. A torta tetejét az aranybarnára karamellizált cukorral készített tető alkotja.

Helyes! Helytelen!

Két tészta lap közé vaníliás puding és keményre vert tojáshabból készült krémet kennek. (Több verziója is létezik)

Helyes! Helytelen!

Omlós tésztalapok közé baracklekvárt és darált diót töltenek, majd tetejét csokoládéréteggel vonják be

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Egy csokoládékrémmel bevont, töltött, omlós tésztapárból készült kerek sütemény. Számos változata létezik: van, amely kizárólag csokoládéval készül, de lekváros és habos változatai is vannak.

Helyes! Helytelen!

Egy hagyományos magyar, általában kocka alakú, csokoládéspiskótatészta- és csokoládékrém-alapú cukrászsütemény, nevét egy híres cigányprímásról kapta.

Helyes! Helytelen!

Sütemények kvíz

Share your Results:

Jöhet a következő?