Általános KvízekFilmKvízTesztTudáspróba

Nehéz kvíz: Egy mondatból is tudod, hogy melyik filmről van szó?

10 kérdéses filmes kvíz. Híres filmek amikről szinte mindenki hallot, de egy mondatból is ki tudod találni, hogy melyikről van szó?

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

kvíz
Hirdetés

Készen állsz?

0%

Fegyvereseket bérelnek fel mexikói parasztok, hogy megszabadítsák falujukat az elnyomó banditáktól.

Helyes! Helytelen!

Egy titokzatos pirula segítségével, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen agya képességeinek 100%-ához, egy nehézségekkel küzdő íróból pénzügyi varázsló lesz, de egyúttal egy új, sok veszéllyel járó világba is belekerül.

Helyes! Helytelen!

Egy rendkívül fejlett robotfiú arra vágyik, hogy "igazivá" váljon, hogy visszanyerhesse emberi anyja szeretetét.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Egy önfenntartó vonat története, amely 18 éve folyamatosan halad az apokaliptikus esemény után, a fedélzetén a maradék túlélővel.

Helyes! Helytelen!

Befektetők egy csoportja fogadott az amerikai jelzálogpiac ellen. Kutatásaik során rájönnek, mennyire hibás és korrupt a piac.

Helyes! Helytelen!

A fiatal fiú aki kényszerűségből egy bűnöző banda főnökének állandó sofőrje, azon kapja magát, hogy részt vesz egy kudarcra ítélt rablásban.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

A posztapokaliptikus világban egy család kénytelen csendben élni, miközben rendkívül érzékeny hallású szörnyek elől rejtőzködik.

Helyes! Helytelen!

Egy német fejvadász segítségével egy felszabadult rabszolga elindul, hogy megmentse feleségét egy brutális mississippi ültetvénytulajdonostól.

Helyes! Helytelen!

Egy kiöregedett szuperhős színész megpróbálja feléleszteni halványuló karrierjét egy Broadway-produkció írásával, rendezésével és főszereplésével.

Helyes! Helytelen!

Egy nyelvész a katonasággal dolgozik, azért hogy az idegen életformákkal kommunikáljon, miután tizenkét titokzatos űrhajó jelent meg szerte a világon.

Helyes! Helytelen!

Filmes kvíz leírásból találd ki

Share your Results:

Jöhet a következő?