Általános KvízekKvízTesztTudáspróba

Kvíz: Jó detektív lennél? Ezekkel a kérdésekkel most letesztelheted a nyomozós tudásod!

Jó lennél nyomozónak? Kvízünkből most kiderül! Sok sikert és jó szórakozást hozzá!

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.

kvíz
Hirdetés

Készen állsz?

Guy de Maupassant utálja az Eiffel-tornyot. Tehát minden nap egy olyan helyen ebédelt, ahonnan nem lehetett látni. Mi volt az a hely?

Helyes! Helytelen!

Helyes! Helytelen!

A helyes válasz a 4. Mert a meggyilkolt nő kezében ott van az elszakított ingének egy darabja.

.

Egyik reggel a kis Mary csapdába esett egy Costa Rica-i kastélyban. 4 ajtó volt, de csak egy vezet a szabadsághoz. Az ajtók a következők felé nyíltak: - Láva, amely azonnal megéget bárkit - Gyilkos bohóc, aki bárki kinyír - Halálos hideg, amely azon nyomban jéggé fagyaszt - Rendőr, aki válogatás nélkül lelövi bármelyik férfit vagy nőt. Melyik ajtót válassza?

Helyes! Helytelen!

A helyes válasz a rendőr, mivel minden férfit és nőt lelő, de a kis Mary még csak gyerek.

A 4 barát rendszeresen együtt járt a szaunába. Mindig hoztak magukkal valamit. Jack a zenész iPodot vitt magával zenehallgatásra. Steve a bankár egy termoszt vett elő. Patrick és Michael ügyvédek voltak, így elvitték az olvasandó dokumentumokat. Egy nap Patrickot holtan találták, egy hegyes tárggyal ölték meg. Azonnal jöttek a rendőrök, lefolytatták a nyomozást de nem találtak gyilkos fegyvert. Ki tette?

Helyes! Helytelen!

Steve ölte meg Patrickot. A termoszban jégszilánk (jégcsap) volt, mire a rendőrök kiértek elolvadt.

.

Péter felhívta a feleségét, és azt mondta, hogy este 8-kor otthon lesz. 8:05-kor jött meg. Különleges terveik nem voltak, de a feleség a késés miatt nagyon mérges volt. Miért lett ilyen dühös a feleség?

Helyes! Helytelen!

Kvíz: Jó detektív lennél? Ki tudod találni 1 percen belül a válaszokat?

Share your Results:

Jöhet a következő?