Napi Érdekességek

Napi érdekességek: A nő, akire bérgyilkost küldtek, mégis a támadó húzta a rövidebbet

A legtöbb ember alig várja, hogy leteljen a munkaideje, eldobhassa, ami épp a kezében van, és otthona ölelésében tölthesse vissza magát energiával. Az édes pihenés helyett azonban előfordulhat, hogy egy bérgyilkos vár minket odahaza, mint ahogy napi érdekesség rovatunk főhősét is.  

napi érdekességek

A világ talán egyik legképtelenebb gyilkossági sztorija Amerikában történt egy kisvárosban. 2006.szeptember 6-án Susan Kuhnhausen éppen egy kimerítő 13 órás műszakból tartott hazafelé, ugyanis nővérként dolgozott a Providence Portland Medical Centerben. Alighogy azonban végre hazaért, egy ismeretlen férfi ugrott ki a hálószobaajtó mögül és támadt rá egy kalapáccsal.

Meglepő érdekességek, hogy Susan nem egy hétköznapi betörővel, hanem egy bérgyilkossal állt szemben, akit a férje küldött rá, miután nem tudta feldolgozni tönkrement házasságukat. Michael Kuhnhausen konkrétan 50 ezer dollárt fizetett neki azért, hogy végezzen a feleségével. A bérgyilkos azonban igen amatőrnek ígérkezett, mivel a nő végül úgy „elverte, mint szódás a lovát”.

Susan rendszeresen tanult önvédelmet a kórházban, így nagyon jól tudta, hogy hogyan kell lefegyverezni és lefogni a rakoncátlan betegeket – úgyhogy azonnal akcióba lendült. A támadó erre egyáltalán nem volt felkészülve, és gyakorlatilag köpni-nyelni nem tudott az adrenalintól túlfűtött nő láttán. Az sem segített a dolgon, hogy Susant igen termetes mérettel áldotta meg a sors. A bérgyilkos mindösszesen ennyit tudott kinyögni a csetepaté alatt: „Uhh, jó erős vagy!” Susannak egyébként nem állt szándékában megölni támadóját, mindössze a saját bőrét védte, mégis sikerült kioltani az életét. Michael pedig duplán vesztesen jött ki a történetből: egyrészt nem tudott bosszút állni feleségén, másrészt még 10 év börtönre is elítélték.

További érdekességek.