Általános KvízekKvízTesztTudáspróba

Híres kiskedvencek kvíz: Tudod, hogy hívták Dali macskáját, vagy milyen kutya Scooby-doo? Teszteld magad!

Ebből a kvízből megtudhatod, hogy hogyan hívta Dali a macskáját, vagy milyen kutya volt Scooby-doo. Sok sikert és jó szórakozást hozzá!

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.
kvíz
Hirdetés
0%

A híres csillagász, Edwin Hubble számos fényképén látható szeretett macskájával, egy fekete perzsa keverékkel. Hogy hívták?

Helyes! Helytelen!

Hogy hívták azt a ('tuxedo') kóbormacskát, amelyet a Clinton család 1991-ben fogadott örökbe, amikor a macska Chelsea Clinton karjába ugrott, aki hazafelé tartott egy zongoraóráról?

Helyes! Helytelen!

A legenda szerint Caligula, hogy feldühítse politikai ellenségeit, lovát konzullá akarta tenni (Római Köztársaság legmagasabb politikai tisztsége). Mi volt a ló neve?

Helyes! Helytelen!

.

Tartar Sauce, 2019-es haláláig, híres macska volt az interneten, rengeteg MEM-ben szerepelt. Milyen néven ismerték őt jobban?

Helyes! Helytelen!

A Toy Story szereplője volt Slinky, a rúgó testű játékkutya. Milyen fajta kutyáról mintázták a játékot?

Helyes! Helytelen!

Salvador Dali nagyon szerette a macskákat, de kedvence egy kolumbiai ocelot volt, amelyet Dali az 1960-as években szerzett. Mi volt az ocelot neve?

Helyes! Helytelen!

.

1969-ben debütált Scooby-Doo-val és rejtélymegoldó bandájával. Milyen kutya volt Scooby?

Helyes! Helytelen!

A Vissza a jövőbe filmekben "Doki" a kutyáit mindig tudósokról nevezi el. Mi volt az első filmben lévő németjuhászának a neve?

Helyes! Helytelen!

Mi volt a csimpánz neve, amelyet háziállatként tartott Michael Jackson amerikai énekes (az 1980-as években vásárolta meg egy texasi kutatóintézetből)?

Helyes! Helytelen!

Az „Legenda vagyok” című filmben egy genetikailag módosított vírus elpusztítja a világ lakosságát. A veterán Robert Neville németjuhász kutyájával megpróbálja megtalálni a gyógymódot. Mi a kutya neve?

Helyes! Helytelen!

Híres kedvencek

Share your Results: