Általános KvízekKvízTesztTudáspróba

Kvíz: Mesefilm karakterek pszichológus szemmel. Felismered kiről van szó?

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.
Hirdetés
0%

Önző, egoista sportoló, akit elvakítanak a túl gyorsan elért sikerek, ezáltal sebezhetetlennek és legyőzhetetlennek érzi magát, míg az élet meg nem leckézteti.

Helyes! Helytelen!

Szorongásos zavarban és Stockholm-szindrómában szenved. Egész életét bezárva töltötte, ennek ellenére remek természetű és vidám teremtés. Az évek során az egyetlen személy, akivel beszélhetett az, aki elrabolta, és fogva tartotta, akit ő anyjaként szeret.

Helyes! Helytelen!

A tinédzser kor küszöbén áll, amivel akkor is nehéz megküzdeni, ha semmi sem történik, pláne ha a család költözik és felfordul az egész világunk. A különböző érzelmeket még csak most fedezi fel, emiatt nem is tudja őket megfelelően kezelni, feldolgozni.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Igazi nárcisztikus alkat, akinek naponta hatszázszor kellett elismételni azt, hogy ő mennyire gyönyörű és persze ha van nála szebb, azt halálos sértésnek veszi.

Helyes! Helytelen!

Csendes, belenyugvó személyiség aki tudja, hogy a munka nemesít, és azt hiszi, hogy a bajok és nehézségek maguktól elmúlnak. Álomvilágban él, még édesapja halálakor is csak csendben szenved és várja jobb sorsát.

Helyes! Helytelen!

A kalitkába zárt hercegnő nem tűri, hogy mások mondják meg neki, hogyan és kivel kellene élnie. A lány makacs, nem hajlandó engedelmeskedni az apja akaratának és szokásainak. A bezártság sem tesz neki jót, hisz csak a palota életét ismeri, ezért lázadásképp a saját kezébe veszi az élete irányítását.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Alulfejlett kisebbségi komplexusos egyén, aki hajlamos túlaggódni a dolgokat, amihez egyfajta szorongás is társul. Annak ellenére, hogy az önmegítélése sérült, ragaszkodó és megbízható barát

Helyes! Helytelen!

Amellett, hogy szerethető karakter, rendkívül mélabús, egyértelműen depresszióban szenved, amit kóros pesszimizmusa és folyamatos levertsége is alátámaszt.

Helyes! Helytelen!

Kvíz: Mesefilm karakterek pszichológus szemmel. Felismered kiről van szó?

Share your Results: