Általános KvízekFilmKvízTesztTudáspróba

Kvíz: 2020 top filmjei, Te tudod a címüket? Csak a legnagyobb film őrülteknek sikerül mind a 10!

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.
Hirdetés
0%

A Csodanő ezúttal a hidegháború idején amerikai kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.

Helyes! Helytelen!

Disney filmünk főhőse ezúttal Iván, aki egy gorilla és egy bevásárlóközpont ketrecében él egy öreg elefánttal, Stellával. Stella mellé érkezik egy bébi elefánt akiről gondoskodnia kell. Ám Stella megbetegszik és halála előtt főhősünkre bízza a bébit.

Helyes! Helytelen!

Mark Ruffalo ezúttal nem egy dühöngő zöld őrültet játszik, hanem egy ügyvédet, aki vegyipari vállalatokat védelmez, mint például a Dupont. Viszont egy gyermekkora barátja megkeresi, akinek a teheneit a Dupon által a vízbe engedett vegyi anyagok ölték meg, így végül a Dupont ellen fordul és barátja ügyvédjei lesz a perben.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Adam Sandler ezúttal egy New York-i égszerkereskedőt, Howard Ratner-t játsza, aki alvilági körökben mozog. Egy megszállot szerencsejátékos, ami bajba is sodorja.

Helyes! Helytelen!

Robert Downey Jr. és Tom Holland ezúttal egy kalandfilmben fogott össze, ami egy meseregény alapján készült és már korábban is volt megfilmesítve.

Helyes! Helytelen!

Egy aranyos animációs mesefilm, amiben főhősünk Ian, aki egy elf és bátyja megpróbálják apjukat visszahozni egy napra egy varázslattal. Viszont csak félig sikerül (deréktól lefele), ezért nyakukba veszik a világot, hogy teljessé tehessék a varázst, mielőtt a nap lenyugszik és örökké búcsút inthetnek apjuknak.

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Egy Netflix film Chris Hemsworth főszereplésével, ami akcióban dúsgazdag. Egy zsoldost alakít, aki elveszítette fiát, így öngyilkos küldetéseket vállal. Ezúttal egy indiai drogbáró fiát kell kimenekítenie egy rivális maffiavezér birodalmából.

Helyes! Helytelen!

A Bad Boys legújabb részét is láthattuk Will Smith és Martin Lawrence alakításával, de milyen címet kapott a két megöregedett rosszfiú legújabb kalandja?

Helyes! Helytelen!

Harrison Ford ezúttal egy aranyásót alakít a nagy aranyláz idején, aki mellé egy elkóborolt kutya szegődik, majd együtt felfedezik a vad világot.

Helyes! Helytelen!

Vin Diesel egy képregény adoptációban játszik ezúttal. Főhősünk egy katonát alakít, aki meghal az egyik akcióban. Egy titokzatos vállalat azonban feltámasztja és felturbózza a testét nanodroidokkal, aminek köszönhetően erősebb, gyorsabb és jóformán halhatatlan lesz.

Helyes! Helytelen!

Kvíz: 2020 top filmjei, Te tudod a címüket? Csak a legnagyobb film őrülteknek sikerül mind a 10!
Ez most nem sikerült.
Majdnem
Király vagy!

Share your Results: