Általános KvízekKvízTesztTudáspróba

Detektíves kvíz: 10-ből 9 ember nem való nyomozónak. Talán te vagy a kivétel?

Szereted a detektív sorozatokat, és a filmeket? Sokan vonzódunk a rejtélyekhez, a csavaros gondolatmenetekhez, a logikus következtetésekhez, és a meglepő csavarokhoz, de hozzá kell tegyük, egy jó krimi mit sem ér egy kiváló főszereplő, egy zseniálisan éles eszű nyomozó nélkül. Te könnyen meg tudnád oldani akár Sherlock Holmes helyett is a rejtélyeket?

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játsz velünk egy nagyon szuper közösségben.
Hirdetés
0%

Egy férfit holtan találnak szombat reggel. Megölték, miközben a felesége aludt. Az asszony a kihallgatáson mindent elmond a rendőrségnek, amit tud. Azt mondja, hogy a szakács reggelit főzött, a szobalány takarított, az inas pedig a leveleket nézte át. A rendőrség azonnal letartóztatja a felelős személyt. Ki a tettes?

Helyes! Helytelen!

Három kémet, azzal gyanúsítanak, hogy kettős ügynökök. Kihallgatásukkor a következőképpen szólnak. Albert: - „Bertie a tégla.” Bertie: -„Cedric a tégla.” Cedric: -„Bertie hazudik.” Feltéve, hogy a tégla hazudik, a másik két ügynök igazat mond, és a három között csak egy kettős ügynök van, ki a tégla?

Helyes! Helytelen!

Egy pár hegymászó túrára indult, de csak a férj tért vissza a vakációról, a felesége mászás közben lecsúszott a sziklaoldalról és meghalt. A nyomozás után a helyi seriff letartóztatta, és azt mondta: "Az utazási iroda hívott, megölted a feleségedet." A férfi senkit nem tájékoztatott az utazásról. Akkor az ügynök miért volt biztos abban, hogy ez gyilkosság nem pedig baleset?

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Az irodai gyilkosság: Egy férfit megöltek az irodájában. A gyanúsítottak: Edison, Maxis, Jason, Janna, Sofia, Patrick. A férfi közelében egy naptárban vérrel van írva pár szám: 6, 4, 9, 10, 11. Ki a gyilkos?

Helyes! Helytelen!

Egy férfit agyonlőttek a saját autójában. A ruházatán nem voltak lőpornyomok, amelyek arra utaltak volna, hogy a fegyveres a kocsiban volt. Azonban az összes ablak fenn volt és az ajtók zárva voltak. Alapos ellenőrzés után, a férfi testén egyetlen golyó ütötte lyuk volt. Hogyan gyilkolták meg?

Helyes! Helytelen!

Egy híres vegyészt holtan találtak a konyhájában. A rendőrség hat gyanúsítottra szűkítette a nyomozást és azt is biztosan tudják, hogy kétfős munka volt. A gyanúsítottak: Felice, Maxwell, Archibald, Nicolas, Jordan és Xavier. A test mellett egy feljegyzést is találtak: '26 -3-58 / 28-27-57-16 '. Kik a gyilkosok?

Helyes! Helytelen!

Nyomozd ki!
Ez nem sikerült. Próbáld újra!

Nem is rossz...

Nagyon jó! Igazi detektív vagy!

Share your Results: