Általános KvízekKvízSzórakoztatóTémaTudáspróba

Detektíves kvíz: 10-ből 9 ember nem való nyomozónak. Te kivétel vagy?

Hirdetés
0%

Egy férfit holtan találnak szombat reggel. Megölték, miközben a felesége aludt. Az asszony a kihallgatáson mindent elmond a rendőrségnek, amit tud. Azt mondja, hogy a szakács reggelit főzött, a szobalány takarított, az inas pedig a leveleket nézte át. A rendőrség azonnal letartóztatja a felelős személyt. Ki a tettes?

Helyes! Helytelen!

Három kémet, azzal gyanúsítanak, hogy kettős ügynökök. Kihallgatásukkor a következőképpen szólnak. Albert: - „Bertie a tégla.” Bertie: -„Cedric a tégla.” Cedric: -„Bertie hazudik.” Feltéve, hogy a tégla hazudik, a másik két ügynök igazat mond, és a három között csak egy kettős ügynök van, ki a tégla?

Helyes! Helytelen!

Egy híres vegyészt holtan találtak a konyhájában. A rendőrség hat gyanúsítottra szűkítette a nyomozást és azt is biztosan tudják, hogy kétfős munka volt. A gyanúsítottak: Felice, Maxwell, Archibald, Nicolas, Jordan és Xavier. A test mellett egy feljegyzést is találtak: '26 -3-58 / 28-27-57-16 '. Kik a gyilkosok?

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Az irodai gyilkosság: Egy férfit megöltek az irodájában. A gyanúsítottak: Edison, Maxis, Jason, Janna, Sofia, Patrick. A férfi közelében egy naptárban vérrel van írva pár szám: 6, 4, 9, 10, 11. Ki a gyilkos?

Helyes! Helytelen!

Egy pár hegymászó túrára indult, de csak a férj tért vissza a vakációról, a felesége mászás közben lecsúszott a sziklaoldalról és meghalt. A nyomozás után a helyi seriff letartóztatta, és azt mondta: "Az utazási iroda hívott, megölted a feleségedet." A férfi senkit nem tájékoztatott az utazásról. Akkor az ügynök miért volt biztos abban, hogy ez gyilkosság nem pedig baleset?

Helyes! Helytelen!

Egy férfit agyonlőttek a saját autójában. A ruházatán nem voltak lőpornyomok, amelyek arra utaltak volna, hogy a fegyveres a kocsiban volt. Azonban az összes ablak fenn volt és az ajtók zárva voltak. Alapos ellenőrzés után, a férfi testén egyetlen golyó ütötte lyuk volt. Hogyan gyilkolták meg?

Helyes! Helytelen!

Nyomozd ki!
Ez nem sikerült. Próbáld újra!

Nem is rossz...

Nagyon jó! Igazi detektív vagy!

Share your Results:

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is.

Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Van saját kvíz ötleted? Akkor küldd el nekünk!