ArsenalÁtigazolási HírekFociPremier League

Arsenal: Arteta bizakodó Aubameyang és Gabriel kapcsán

Az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta bizakodik abban, hogy hamarosan pontot tehetnek Gabriel Magalhaes átigazolásának végére. Illetve hiszi, hogy Pierre-Emerick Aubameyang is hamarosan aláírja új szerződését.

Állítólag a két klub már megegyezett Gabriel átigazolásáról, így a Lille 22 éves védője 27 millió fontért csatlakozhat az Ágyúsokhoz. De még néhány dolgot véglegesíteniük kell.

Arteta szerint Gabriel az, akire szükségük van.

“Még semmit sem jelenthetünk be hivatalosan, mivel az üzlet még nem lett véglegesítve. Nagyon régóta figyelemmel kísérjük őt és remélhetőleg hamarosan meg is szerezzük.” – Nyilatkozta Mikel Arteta Gabrielről.

“Akkor lesz minden rendben, ha mindkét klub aláírja az átigazolást, a játékos pedig elfogadja a feltételeket és átmegy az orvosi vizsgálatokon. Néha az utolsó mozzanatok a legnehezebbek, de teljesen pozitívak vagyunk az ügyében.”

“Ha sikerrel zárjuk, akkor nagyon boldog leszek. Meg vagyunk győződve arról, hogy ő a megfelelő játékos, a csapatunk fejlődése szempontjából. Ha sikerül leigazolnunk, akkor nagyon elégedettek leszünk.”

Aubameyang is hamarosan hosszabbíthat az Arsenal-lal.

Mindeközben a klub csapatkapitánya, Pierre-Emerick Aubameyang is közel áll ahhoz, hogy végre aláírja új szerződését a hosszas bizonytalanság után.

“Továbbra is hiszek benne. Volt néhány nagyon jó megbeszélésünk vele és az ügynökével.”

“Teljesen magabiztos vagyok abban, hogy hamarosan aláírja az új szerződését.”

“Ez nehéz időszak volt a számára és mindenki másnak is. Úgy vélem nagyon boldog lesz majd, ha hosszú távra a klubnál maradhat.”

Forrás: Sky Sport