Barcelona

Barcelona és a BL: Van esély a győzelemre?

Az Fc Barcelona idei szezonja finoman mondva is hagy kivetni valókat maga után. Ernesto Valverde menesztése és Quique Setién kinevezése sem hozott kimagaslóan pozitív változást. Sőt, miután újraindult a bajnokság még rosszabb formában voltak mint előtte, így elbukva a bajnoki címet a Real Madriddal szemben. Ám még lehet esélyük egy kupa megszerzésére, ami pedig a legrangosabb európai kupa sorozat azaz a Bajnokok Ligája. A tegnapi Napoli elleni visszavágót a katalánok egy magabiztosnak mondható 3-1-el nyerték meg és a játékuk is az újraindulás óta szinte a legjobb volt.

Az elődöntőben viszont a tegnapi játéknap másik csapatával, a Bayern München-el csap össze aki az idei kiírás egyik hanem legnagyobb esélyese. Ugyanis a bajorok összesítésben 7-1-re verték meg a Frank Lampard vezette Chelsea-t.

A Barca – Bayern párosítás győztese pedig a Man. City – Lyon győztese ellen kell kivívnia a döntőbe jutást, míg a másik ágon az RB Leipzig – Ath. Madrid és a Atalanta – PSG fog pályára lépni a BL győzelem megszerzése érdekében