La LigaReal Madrid

Raphael Varane: Ez a Real Madrid bármire képes

Miután a Real Madrid már az utolsó előtti fordulóban megnyerte a bajnokságot, Zidane és csapata nyugodt szívvel zárhatta az aktuális idényt. A rövid pihenő után pedig a következő kihívás vár rájuk – a Bajnokok Ligája és a Manchester City.

Az első fordulóban, még a kényszerszünet előtt a Királyiak 2-1 arányban kaptak ki a Manchester Citytől, de Raphael Varane úgy véli ennek ellenére bármi lehetséges.

„Ez itt a Real Madrid és bármire képesek vagyunk. A remény mindig ott van, még ha kilátástalan is a helyzetünk.” – mondta Varane a Le Parisien-nek adott interjújában. „Amikor ebben a mezben játszol az nagy felelősséggel jár, és tudjuk, hogy egy nehéz meccs vár ránk, de hatalmas kedvvel fogunk felkészülni ellenük.”

„Ezzel az eredménnyel még tartozunk a szurkolóinknak, nem tudjuk megjósolni az eredményt, de harcolni fogunk a végsőkig.”

Varane Karim Benzema képességeit is méltatta: „Szerintem nem ez volt a legjobb szezonja a karrierje során, de ezt azért mondom, mert már nagyon régóta ismerem. Jó őt ilyen boldognak látni, és helyt tud állni egy ilyen nehéz pozícióban is, elfogadta a helyzetét a támadások vezéreként.”

Varane-t Zidane-ról is kérdezték: „Az a speciális képessége, hogy a lehetetlen dolgokból is lehetségeset csinál, a karrierje már eddig is kivételes volt, de még tudja fokozni. Mindenki számára hatalmas inspiráció, és nem szükséges sokat beszélnie, minden játékosával megtalálja a hangnemet, ő így menedzsel minket.”