Átigazolási HírekReal Madrid

Real Madridra várva

A klub nem szeretné, ha kiszemeltjeik hosszabbítanának vagy máshova igazolnának mielőtt a fehérek megtehetnék értük a megfelelő ajánlatot. Pedig a nyomás nem kicsi, ami a játékosokra nehezedik.

Eduardo Camavinga és Kylian Mbappe szerződése egyaránt 2022-ben jár le. Más dolguk nincs, mint kivárni, hogy eljöjjön az ő idejük. Vagy mégsem?

Camavinga koránál fogva is ráér, akár 2 évig is. Hiszen addig is erősödik, rutinosabbá válik, az ő esetében az idő neki dolgozik.

Mbappe viszont folyamatos ostrom alá van véve a PSG részéről. Mindeddig ellenállt a jobbnál jobb ajánlatoknak, noha már szezononkénti 40 millió (!) € is szerepelt a szerződésajánlatban.

De ő tudja mit akar. Tudja, a cél az, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Azt is tudja, hogy eljön az ő ideje, csak türelmesen kell várnia.

A Real Madrid részéről folyamatos az érdeklődés a PSG irányába a maximális tisztelet megadásával. Hiszen a két klub elnőke igen jó- mondhatni baráti- viszonyt ápol. Ezt egyik fél sem szeretné elrontani.

Haaland egy évet még a Borussia Dortmund játékosa marad. Viszont őt a Manchester United sürgeti. A cél az Old Traffordon újjáépíteni a csapatot, amihez remélik azt is, hogy Pogba megtartása sikerül. A norvég megszerzése az átigazolási idényben egyik fő céljuk, kérdés, Haaland hogyan dönt majd?

A Chelsea szintén egy új és a Premierben és a nemzetközi porondon is ütőképes csapat építésébe kezdene a nyáron. Ehhez kellene nekik Haverz, aki viszont a királyiak egyik fő kiszemeltje. Olyannyira, hogy már a télen jelezték érdeklődésüket iránta.

A hírek szerint a játékos környezete a közelmúltban felvette a kapcsolatot a Real Madriddal felderíteni, jelenleg mennyire lehet komolynak venni az érdeklődést.

Ennek tükrében valószínű, hogy Haverz lesz a habfehérek nyári sztárigazolása. Igaz, Haverz esetében is komoly az érdeklődés a Chelsea részéről is.

Noha már júliust írunk, a piac alig mozdult meg. A COVID-19 mindent átírt, és búcsút mondhatunk egy jó időre a 100 millió €-s aláírásoknak. Akár az is lehet, hogy Timo Werner 60 milliós transzfere alkotja majd a felső plafont idén.

A Real Madrid pedig a következő hetekben a játékos kijáratot nyitja majd meg. Ehhez nem kell különösebb jóstehetség: 200 milliónyi eurót kell összespórolniuk ha a fent említett játékosokat Madrid mezbe szeretnék öltöztetni. Ez még a csökkentett fizetésekkel együtt se egyszerű feladat.

Addig pedig a reménybeli igazolások húzzák az időt és türelmesen várnak. Az idő nekik dolgozik.

A Marca cikkét és képeit használtuk fel forrásként.