Serie A

Commisso: „De Rossi álhír”

A Fiorentina elnöke Rocco Commisso úgy reagált az elmúlt napok híreire, hogy azok álhírek. Szóba ejtette azt a pletykát is, miszerint a klub már megegyezett Daniele De Rossival, hogy a következő szezontól ő irányítsa a csapatot.

A Sky Sport Italia információ szerint a Fiorentina már megállapodtak a római legendával a jövő évet illetően, viszont az elnök ezeket cáfolta. Az oldal Luciano Spalletti nevét is emlegette az edzői poszt terén.

„Olvastam, és láttam minden hírt az üggyel kapcsolatban. A média minden nap új edzővel, vagy játékossal hozza kapcsolatba a csapatot.”

„Napról-napra a média azt írja, hogy már megtaláltuk a megfelelő menedzsert a következő szezonra. „

„Az érkezésem óta az átigazolási időszakok alatt mindig is olvastam, és tudtam az álhírekről, ami érinti a klubot.”

„Senkivel sem volt se email-es, se telefonos kontaktom az utóbbi időben. Mindenki tudja, hogy még várok a végső döntésemmel, de ennek ellenére továbbra is ilyen álhíreket gyártanak.”

„Azok, akik nem akarják, hogy jó legyen a Fiorentina és rajongói számára, megpróbálják destabilizálni a klubot, de kitartóak vagyunk és folytatjuk tovább a szezont a végéig.”

„Aztán eljön az a pillanat, amikor mindent figyelembe veszünk, és meg fogjuk hozni a következő szezonra vonatkozó döntéseinket, de ma továbbra is csak a bajnokság lehető legjobb módon történő befejezésére összpontosítunk, teljes támogatásunkkal az edzőnek, a személyzetnek és a játékosoknak.”

forrás