Real Madrid

Zidane varázstriója: Benzema, Isco és Hazard

Mostanában sok volt a bizonytalanság a futball körül a COVID-19 miatt, de Zidane végre megengedheti magának a luxust, hogy a leghatékonyabb tizenegyet küldheti a pályára az Eibar ellen ma este.

Az még nem tudott, hogy milyen formációban küld majd a pályára a francia mester a csapatát, de az szinte biztos, hogy Benzama, Isco és Hazard is esélyt kap majd a kezdőben. Az ő felelősségük lesz majd a támadások vezetése.

A trió a héten tartott edzések alatt is bizonyította, hogy nagyon jól tudnak együttműködni. Benzemának továbbra sincs konkurenciája a csapaton belül. Hazard a sérülései miatt eddig nem tudta megmutatni a képességeit, de minden bizonnyal pályára lép majd. Isconak kell a legtöbbet dolgoznia majd a helyért. Ami mellette szól az az, hogy amikor a legnagyobb a nyomás a csapaton, akkor Zidane mindig beveti őt.

A Benzema, Isco Hazard trió biztos, hogy csodákra képes együtt, ám amikor legutóbb együtt léptek pályára a Levante ellen, akkor 1-0 arányba kikapott a Real Madrid. Benzema eddig 14 gólos, míg Iso és Hazard is 1-1 gólt szerzett eddig.