La LigaReal Madrid

Real Madrid: Mikor fogy el Odegaard türelme?

Mostanra már Martin Odegaard megszokta azt, hogy nem a Real Madrid csapatának a tagja. Legalább is nem közvetlenül. Valahányszor a jövője felől érdeklődik Madridban, mindig azt a választ kapja, hogy később érdeklődjön.

A következő átigazolási szezon nagyon más lesz, mint az eddigiek voltak, és sok csapat nem várt nehézségekkel kell hogy szembenézzen. Ha a Real Madrid azt szeretné, hogy Odegaard viselje a habfehér mezt, akkor csak kérniük kellene. De a norvégnak megvannak a kételyei efelől, ugyanis a klub még nem kérte azt, hogy visszajöjjön…

E helyett a csapat szinte képtelen megszabadulni néhány játékosától, és ha Odegaard vissza is jönne, akkor több, mint valószínű, hogy egy korosabb, vagy a rangsorban előtte álló társa mögött ülhetne a kispadon. Ez pedig csak visszavetné a fejlődésben a fiatal norvégot.

Egy 21 évesnek nem az való, hogy nézze a társait játszani. A Real Sociedad kötelékében tanulhat, állandó kezdő és fontosnak érezheti magát. Ezért is érthető, hogy ott akar maradni még egy évet.