BarcelonaUncategorized

Mascherano elárulta mi teszi Lionel Messit különlegessé

A korábbi argentin csapatkapitány, Mascherano 8 évig játszott együtt Messivel a Barcelonánál, 19 trófeát nyertek ez idő alatt, beleértve 5 La Ligát , 2 Bajnokok Ligáját és 2 Klub Világbajnokságot. Persze a válogatottban is sokáig együtt szerepeltek, egészen 2018-ig.

Mascheranot továbbra is lenyűgözi Messi játéka, mert a Barcelona sztárja úgy tudja diktálni a mérkőzésen a tempót, ahogy senki más.

„A legtöbb jó játékos jó döntést hozz, de nem tudják a legjobb módon végrehajtani, vagy fordítva, a kivitelezés jó, de nem a legjobb döntés.” -mondta a Cielosportsnak.

„Ami a különbséget jelenti a labdarúgásban az a döntés és a kivitelezés, és Leo mindkettőt jól csinálja, mindezt hihetetlen sebességgel és ezért különleges.”

„Általában a játék diktálja a tempót és alkalmazkodsz hozzá, de Leoval ez más: Ő dönti el, hogy mi lesz, nem a mérkőzés alakulása.”

„Tudja hogyan spóroljon az erejével mérkőzés közben, így 7, 8 vagy 10 nagyon fontos támadást tud 100%-os állapotban vezetni. Így tudja dominálni a meccseket.”