Átigazolási HírekBarcelona

Barcelona: ingyen érkezhet Alba vetélytársa

A Barcelona úgy döntött átalakítja a védelmét. Az egyik első lépés Junior Firpo eladása, és egy olyan játékos érkezése lesz, aki versenyhelyzet elé állítja Jordi Albát.

A lehetséges igazolások listája rövid, és előkelő helyen van a PSG lejáró szerződésű játékosa, Layvin Kurzawa.

Kurzawa neve először februárban merült fel komolyan. A kulcs az átigazolásban a játékos ügynöke. Jelenleg Kia Joorabchian képviseli, akivel jó kapcsolatot ápol a vezetőség, hiszen ő képviseli Philippe Coutinhot és Netot is.

A Barca terve, hogy eladja Juniort, és megpróbálja minél kevesebb befektetésből pótolni. Az a tény, hogy Kurzawa ingyen elérhető, jelentős szerepet játszik.

Viszont sport szempontból is ott van a listán. A csapat ismeri a játékost, 2016-ban már megpróbálta leigazolni, de akkor végül Lucas Digne érkezett helyette.

Kurzawa nem bánja, ha csak csere lesz, de készen áll megharcolni a kezdőért. Hasonlóan jelenlegi helyzetéhez a PSG-nél.

Sok tapasztalata van és már a Francia Válogatottban is bemutatkozott. A Barca úgy érzi jó opció, de ha mégse válik be,, akkor eladhatják majd a jövőben.

A katalán klub szerint nem lesz nehéz megegyezni vele. Az egyetlen probléma, hogy a Barcelonának először el kell adniuk valakit, amin jelenleg is dolgoznak.

Kurzawa ügynöke figyelmeztette a Barcelonát, hogy az Arsenal és a Napoli is érdeklődik a játékos iránt, így nem sokáig fognak várni, bár jelenleg a Camp Nou a prioritás számukra.

forrás