La LigaReal Madrid

Real Madrid: Legalább 12 játékosnak kell távoznia nyáron

A Real Madrid 37 játékossal vághat neki a 2020/21-es szezonnak. Ez pontosan 12 játékossal több, mint ami megengedett, így biztosan egy komolyabb keretszűkítésen fog átesni a csapat.

Jelenleg 26 fős az első számú keret, és 11 fő van kölcsönbe adva különféle spanyol és európai klubokhoz. Vannak játékosok, akik valószínűleg nem fognak visszatérni a csapathoz, mint Borja Mayoral, és vannak nagy nevek, akik távozhatnak a csapattól, mint James és Bale.

Természetesen akiknek 2021 nyarán járna le a szerződésük is számolhatnak azzal, hogy idén nyáron eladósorba kerülnek annak érdekében, hogy a klubnak ne ingyen kelljen elengednie őket. Luka Modric és Lucas Vasquez is ebbe a csoportba tartozik.

Dani Ceballos és Jesus Vallejo jó eséllyel vesznek majd részt a jövő nyárra tolódott Európa Bajnokságon a spanyol csapattal. Nekik kulcsfontosságú az, hogy stabil kezdők legyenek valahol. Nekik kinéz még egy év kölcsönjáték, vagy a jelenlegi (kölcsön) csapatuknál egy állandó szerződés is akár.

Achraf Hakimi és Martin Odegaard már bebizonyították, hogy mire képesek. Ha a Real Madridba nem is térnek majd vissza, minden bizonnyal nekik lesz a legegyszerűbb egy top ligás csapatot találni, ahol játszhatnak. Bár a madridi pletykák arra engedek következtetni, hogy Hakimi visszatér majd a Királyiakhoz.

Luka Jovic és Mariano Diaz csak epizódszerepeket kaptak Zidnae-tól, és egyre valószínűbb, hogy nem maradnak Madridban sokáig. Ahogy Albert Soro, Luca Zidane, Andriy Lunin és Alvaro Tejero is biztosan maradnak kölcsönben a következő szezonban is.