Átigazolási HírekArsenalAS RomaChelseaInterJuventusLa LigaLiverpoolManchester UnitedPremier LeagueReal MadridSerie A

Klopp nem Werner-t szeretné. Olyan játékost akar, aki küzd (átigazolási körkép)

Klopp igényt tart a célpontjaira.

Jürgen Klopp nyáron szeretne 1-2 játékost igazolni, hogy megerősítse a már így is atom erős csapatát. (Állítja az Echo)

Tehát az elmúlt hetekben számtalan játékost szóba hoztak a Liverpoollal, ám még is a legkiemelkedőbb nem más, mint Timo Werner. A támadó kijelentette, hogy nagyszerűen passzolna a játéka Klopp stílusához, az edző viszont elmondta, inkább olyan játékost szeretne, aki képes harcolni a kezdő 11-be való kerülésért.

Az Arsenal megpróbálja meggyőzni Aubameyangot, hogy maradjon.

Az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta megerősítette, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtartsák Aubameyangot csapatnál. -Állítja a The Guardian.

A Tegnapi Arsenal – Everton csúcsrangadón 2 gólt is lőtt a gaboni, és Arteta elismerte, ha egy játékos fejlődik, akkor nincs megállás. Aubameyang könnyen új kihívást kereshet egy erősebb csapatban.

A csatár kontraktusa 2021-ig szól, érdeklődik iránta a Barcelona az Inter és a Milan is. Aubameyang döntését mélyen befolyásolhatja az, hogy az „Ágyúsok” elérik-e a Bl-t érő helyet a Premier League-ben.

Róma célja, hogy megtartsák Smalling-ot és Mkhytarian-t.

A Sky Sports tudósítója szerint a Roma edzője, Paulo Fonseca Chris Smalling és Henrikh Mkhitaryan végleges aláírására vágyik.

Mind a kettő játékos kölcsönbe érkezett Angliából, Mkhytarian az Arsenal játékosaként, míg Smalling a Manchester United játékosaként. Az igazolások kielégítő formában vannak, így jó a vélemény róluk Olaszországban. A jelentések szerint Fonseca tájékoztatta a klubot, hogy tartsák meg őket a nyári átigazolási piac alatt, mivel velük van terve az edzőnek.

Smalling Romában töltött ideje eredményes volt, azonban Mkhytarian sérüléssel bajlódott.

Icardi Chelsea-hez való igazolása

Az Inter csatára, aki jelenleg a PSG csapatában futballozik elképzelhető, hogy nyártól már a Chelsea színeiben fogja ontani a gólokat. Lampard együttese figyeli az argentint és hamarosan ajánlatot próbálnak tenni. (Internews)

A 27 éves támadó fantasztikus teljesítményt nyújt az idén a PSG csapatában, 11 gólt lőtt 14 mérkőzés alatt. A játékos szerződésében szerepel egy bizonyos 70 millió eurós kivásárlási ár, tehát ha a PSG meg szeretné tartani, akkor ennyi összegért magánál tarthatja.

Viszont a francia klubnál ‘bolondok háza’ van, ugyanis Tuchel nem számolt Mauro-val a hétközi Dortmund elleni meccsen (ahol 2-1-re kikapott az együttes a német gárdától). Ez Icardinak nem is tetszett, szóvá is tette. (korábbi cikkünkben olvashattatok róla.) Tehát Icardi egyáltalán nem biztos, hogy marad. A Chelsea mellett a Real Madrid és a Juventus is vinné a játékost.

Kiemelt kép: Origo