Real MadridLa Liga

A megfejthetetlen Zidane

Néha nehéz megérteni Zinedine Zidane módszereit. Mikor már úgy tűnik, hogy rátalált egy helyes útra, akkor legalább 6 játékost kicserél a következő meccsre. Amikor egy működő rendszert talál, akkor gyorsan vissza is tér az előző felállásra. És mikor egy játékos megtalálja a legjobb formáját, gyorsan ki is kerül a csapatból.

Ez a következetlenség nem csak a kezdőre igaz, hanem a cserepadra is. Az a döntése, hogy kihagyja Toni Kroost és Luka Modricsot a középpályáról és kiszolgáltatottá tegye a Real Madrid középpályáját több volt, mint bizarr. Mint az is, hogy Vinicius a jobb oldalon játsszon, amikor igazán a bal oldalon veszélyes.

Zidane csapata megszenvedett az Osasuna ellen. Azon a meccsen is csak az derült ki, hogy Isco egy fontos része a csapatnak. De a Celta Vigo ellen megint kimaradt a csapatból. Mint ahogy Lucas Vasquez is. Helyettük Zidane visszatért Bale-hez, aki így fontos perceket vett el olyan játékosoktól, akik sokkal jobban teljesítettek az elmúlt időben, mint a walesi.

A Manchester City és a Barcelona elleni meccsek előtt jó, ha Zidane az eszébe vési, hogy Bale nem a legjobb választás a csapatban. A szezon két legfontosabb meccse előtt megfejteni Zidane gondolatait hiábavaló próbálkozás lenne. Bízzunk benne, hogy akárhogyan választ is jól dönt majd.