Manchester CityJuventus

Del Piero: „Guardiola illene a csapathoz”

A Juventus legendája, Alessandro Del Piero elismerte, hogy „érdekes” lenne a Manchester City edzőjét, Pep Guardiolát a Juventusnál látni és egy „forró nyarat” jósol.

Pep Guardiolát már régóta pletykálják a Juvéhoz, de ezek jelentősen felerősődtek, miután az UEFA két szezonra kitiltotta a Manchester Cityt az európai kupasorozatokból az FFP megsértése miatt.

A korábbi Barcelona és Bayern München edző szerződése 2021 júniusáig szól, de Del Piero szerint valami történni fog a nyáron.

„Szerintem Guardiola illeni fog a klubhoz, azért amit a múltban tett és amit most tesz.”-mondta Del Piero a Sky Sports Newsnak. „Győzött Németországban, Spanyolországban is, már csak Olaszország és Franciaország hiányzik.”

„Nagyon érdekes lenne Olaszországban látni. Ez a nyár nagyon forró lesz a fociban is.”

A Juventus február 26-án játszik a Lyonnal a Bajnokok Ligája legjobb 16 között és Del Piero szerint a Juve az egyik favorit megnyerni a sorozatot.

„A Liverpool és a Juventus a nagy esélyes megnyerni a Bajnokok Ligáját, illetve a Real Madrid is. A BL-ben nem számít mi történik a bajnokságodban, teljesen más a hangulat.”

forrás