Real MadridLa Liga

Raúl egyre többet ér a Real Madridnak

Raúl Gonzales egyre nagyobb értékkel bír a Real Madrid kötelékeiben. Ez köszönhető annak a munkának, amit a Castilla csapatával végez. Az eredményeken felül a hozzáállása is igen meggyőző. Az utasításait a játékosai is szó nélkül betartják. Először mindenki a volt madridi kapitányt tisztelte benne, de most már ő az EDZŐ – így csupa nagy betűvel.

Raúl napi beosztása semmit sem változott az aktív évei óta, egész nap csak a futballal foglalkozik. Minden egyes dologgal tisztában van, ami a csapata körül történik. Semmit sem hagy a véletlenre. A Castilla napja korán kezdődik, és ahogy a játékosok fogalmaznak, sosem ér véget.

Raúl szerénységét a szakmában és a magánéletben egyaránt követendő példának tartják a madridi fiókcsapatban. Mindig a futballtudást helyezve előtérbe a magamutogatás helyett. Ez esélyessé teszi a Bernabeu kispadjára is. Ez a célja Raúlnak is. Azért kezdte a ranglétra legalján is, hogy a lehető legtöbb tapasztalatot gyűjtse és a legfelkészültebb lehessen ha eljön az idő a váltásra.

A Real Madrid vezetősége is azt szeretné, ha Raúl minél közelebb lenne a csapathoz. Nagyon jól megértik egymást Florentino Perezzel is. Az elnök bízik benne, a munkában amit Raúl felmutat, és a szenvedélyben, amivel a csapatát irányítja.