La Liga

Real Betis: „Ez a bírói munka elfogadhatatlan”

A Real Betis alelnöke López Catalán fejtette ki a véleményét a spanyol sajtónak a Barcelona elleni meccs utáni sajtótájékoztatón. Az alelnök kifakadt Sánchez Martínez bírói teljesítményére. „Ismét üldöztek minket a rossz bíró döntések, amiket elfogadhatatlannak tartunk és tiltakozunk ellenük.”

López Catalán azt is megjegyezte, hogy a 4. percben adott büntetőt (ahol Fakir lövésébe Lenglet kézzel ért bele) nem is kellett volna vizsgálni. De voltak viszont olyan gyanús megmozdulások, amiket egyáltalán nem vizsgáltak. Aztán persze Sergi Roberto belépője is szóba került, ami kapcsán az alelnök hiányolta a második sárga lapot a Barcelona játékosának.

López Catalán már máskor is kritizálta a bírókat, például a Getafe elleni meccs után. Ott egy meg nem adott büntető miatt neheztelt Prieto Iglesias bíróra. „Nagyon dühít az eset, mert az ilyen hibák állandóan megtörténnek. Szégyen, hogy ezeknek a Betis az egyik szenvedő alanya. Panaszt fogok tenni a bírói csapat ellen. Azt akarom, hogy Prieto Iglesias magyarázza meg a döntését nekem. A szurkolóink megérdemlik hogy ilyenek ne történjenek meg velünk. ” Itt a klub kérését egy találkozóra elutasította a Spanyol Labdarúgószövetség.