Real MadridLa Liga

Real Madrid: Hazard visszatért

A várakozás sokkal hosszabb volt, mint amire számítottak, de Eden Hazard visszatért a Real Madrid csapatához.

A belga hetekkel ezelőtt, az utolsó BL összecsapáson sérült meg a PSG ellen. De ezen a héten már játszani is fog. Először a Real Sociedad ellen a Copa del Rey-ben, majd az Osasuna ellen a La Ligában. Hétfőn már a csapattal edzett, azután hogy a múlt héten még külön edzővel dolgozott. Előzetesen mindenki az Atletico Madrid ellen várta a visszatérését, de Zidane nem akart vele kockáztatni.

Hazard összesen 72 napot hagyott ki, ami idő alatt a csapat nélküle játszott az El Clasicon, a spanyol Szuperkupa döntőben, és a városi derbin hazai környezetben. De a legfontosabb az, hogy a szezon második felében teljes erőbedobással játszhat. A visszatérése a legjobbkor jön. A belga a lehető legjobb közegbe térhet vissza a csapathoz. Jelenleg vezetik a tabellát és mindenhol versenyben vannak még a végső győzelemért.

Csütörtökön a Madrid a negyeddöntőbe kerülésért játszik a kupában a Sociedad ellen. A győzelemre Hazardal csak nőtt az esélyük. A kupán kívül még az Osasuna, a Celta Vigo, és a Levante vár rájuk a Ligában, aztán pedig a Manchester City a Bajnokok Ligájában.

Eden Hazard visszatérésével kapcsolatban nagy elvárásokat támasztanak a kritikusai. A lehető legrosszabbkor jött a sérülése, pont akkor, amikor kezdte felvenni a ritmust. De most újra bizonyíthatja magát a szurkolók előtt.

Utazz Spanyolországba és szurkolj a Real Madridnak élőben, ajánlatainkért KLIKK IDE!