Real MadridÁtigazolási HírekLa Liga

A Real Madrid elhappolta ismét a Barcelona kiszemeltjét

Miközben az átigazolási piac Spanyolországban is néhány óra múlva bezár, a királyi gárda ismét leigazolt egy újabb csodatinit. Ezúttal nem a tengerentúlról, hanem csak országon belülről hozták el. A transzfer csendben zajlott, és senki nem tudja azt sem, mennyiért tettek rá szert.

A 19 éves középpályás a Barcelona és a Manchester City kívánságlistáján is szerepelt. Ivan Morante a Villarreal növendékeként szerepelt az UEFA Ifjúsági Ligájában, majd a Segunda B divízióban, ahol a Real Madrid Castilla ellen is játszott. Szerepelt a Spanyol válogatott U19 válogatottjában is.

Tehetségével felhívta magára a nagyobb európai klubok játékosmegfigyelőinek figyelmét is. Ezért szerette volna a katalán és az angol klub is megszerezni. De nevető harmadikként végül két nappal ezelőtt aláírta a Real Madrid ajánlatát. A Barcelona ismét hoppon maradt, ahogyan Takefusa Kubo esetében is.

Ivan Morante természetesen a Castillában kezdi meg madridi karrierjét, Raul keze alatt. Amikor a transzferre fény derült, a Barcelona gyorsan aláírta a másik csodaifjú, Francisco Trincao szerződését. Ahogyan a tabellán, úgy az utánpótlás tehetségeinek megszerzésében is megy a versengés a két klub között.

Forrás :Marca, kiemelt kép : Twitter