FociAC MilanÁtigazolási HírekLa LigaTottenham

A legfrissebb sajtóhírek az AC Milan háza tájáról

Fontos napok elé néz az AC Milan az átigazolási piacon. Tegnap nagyon aktív volt a klub.

A klub a Benficával tárgyal a középpályás Florentino Luisról, de a portugál klub egyelőre nem akarja kölcsön adni. A Milan szeretné leigazolni, de egy 18 hónapos kölcsönnel és kötelező vásárlási záradékkal. A Rossoneri vezetősége próbálja meggyőzni a Benficát, ami valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy a kölcsönért is fizethetnek. Maldini és Boban mindent megtesz Florentino megszerzéséért.

A Sevilla bejelentkezett Susoért, aki szívesen visszatérne hazájába. Jelenleg nincs még egyezség a két klub között, az AC Milan inkább eladná, vagy legalább kötelező vásárlási opcióval adná kölcsön. A spanyolok probálják csökkenteni az árát, így felajánlották, hogy Simon Kjaer játék jogát is bevonnák az üzletbe, aki jelenleg a Milannál van kölcsönbe, ezzel a lépéssel 2,5 millió euróval tudnák csökkenteni Suso árát.
Ma további tárgyalások várhatóak, de az eligazolása minden eddiginél közelebb van.

A Sky Sport szerint Krzysztof Piatekért, aki állandó játék lehetőséget szeretne, bejelentkezett újból a Tottenham. A tárgyalások még éppen csak elkezdődtek, de a Rossoneri nem szeretne túl sok pénzt bukni a lengyel támadón, így továbbra is a Genoának kifizetett összeg körül szeretne érte kapni.

Amennyiben Piatek tényleg távozik, az utolsó napokban újból megpróbálhat a Milan szélsőt és támadót is igazolni.

Paqueta helyzete nem könnyű, a Milan vezetőségét felbosszantotta a brazil viselkedése, és hogy azt kérte, ne játsszon a Brescia ellen. A PSG 20 millió euróért ajánlatot tett érte, de ezt nem fogadja el a Milan.

Ricardo Rodriguez Fenerbachébe távozása elmozdulhat a holtpontról és hamarosan lezárulhat az eladása. Érte 5 millió eurót kaphat a Milan.