Manchester United

Új sztár ügyfele lehet Mino Raiolanak a Man. Unitedből

A hírek szerint Mino Raiola találkozott Marcus Rashforddal, és a lehetséges együtt működésről tárgyaltak.

Az angol válogatott játékost jelenleg testvérei, Dane Rashford és Dwaine Maynard képviseli, akiknek saját ügynökségük van, de ahogy Rashford egyre népszerűbb Raiola szeretné ügyfelének.

A The Athletic szerint Raiola és a páros találkozott tavaly, hogy a 22 éves játékosról tárgyaljanak és a Rashford testvérek sok tanácsot is kértek a szuper ügynöktől.

A hír az után, hogy Jesse Lingard is Raiola ügyfele lett korántsem meglepetés.

Az együttműködés egy nagyobb terv része, és a játékos ügynök szeretné ügyfélkörét növelni angol játékosokkal, amihez tökéletesen illik Rashford is.

A támadóval való együttműködés első sorban marketing célú, ahogy Raiola segített Paul Pogbanak világ ikonnak lenni.

Persze az új kapcsolat korántsem tetszik a Unitednek. A csapat tudta, hogy Lingard Raiola ügyfele lesz, és ezt elfogadták, de a csapat sztár támadójának helyzetét másként ítélik meg.

A United és az olasz származású ügynök az elmúlt években gyümölcsöző kapcsolatot épített ki, Raiolanak óriási szerepe volt Pogba 2016-os átigazolásában. Majd segített Zlatan Ibrahimovicot, Henrikh Mkhitaryant és Romelu Lukakut is az Old Traffordra csábítani.

Viszont az 52 éves játékos ügynök többször is nyilvánosan krítizálta a United vezetőségét, különösen Pogba jövőjével kapcsolatban.

„Pogba problémája a Manchester United. A klub elvesztette a realitását és nincs rendes sport projektje.” -mondta Raiola korábban.

„Nem vinnék oda senkit, elrontanák még Maradonát, Pelét vagy Maldinit is. Paulnak szüksége van egy klubra és keretre, mint amilyen a Juventus volt korábban.”

A potenciális együttműködéssel baljós időszak jöhet a klub életében, bár Rashford mindig is kifejezte mennyire szeret a Unitednél játszani és nem sokkal ezelőtt hosszabbított 2023-ig.