Real MadridHacienda BernabeuLa Liga

Neymar: ” Vinícius és Rodrygo még ennél is jobb lesz”

A brazil támadó a Globo Esporte-nak adott interjújából idézett a Marca. Neymar a Real Madrid két brazil tinijét dicsérte, és véleménye szerint még sokkal jobb dolgokat láthatunk majd tőlük.

„Két nagyon jó minőségű játékos, akik még csak egy rövid ideje vannak a Real Madridnál. De amint tapasztalatabbak lesznek, sokmindent el fognak érni. Sokkal jobbak lesznek, mint jelenleg.”- mondta. Majd még hozzátette:

„Braziliában az emberek rohannak, siettetik a dolgokat. Azt szeretnék, hogy ezek a játékosok már most meghatározóak legyenek, és különbséget teremtsenek. De az alkalmazkodás nehéz, nehéz felérni erre a szintre, és játszani egy olyan klubban, mint a Real Madrid vagy a Barcelona. De mind a ketten képesek lesznek erre.”

Neymar dícsérte Ramost is, amikor az újságíró arról kérdezte, ki a legjobb védő, aki ellen valaha játszott. ” Mindig Ramosról kell beszélnem, ha ezt a kérdést felteszik.”-mondta.

Az idézett interjúban még arról is beszélt, hogy egy nehéz éven van túl mind magánemberként, mind szakmailag. A sérüléséből fel kellett épüljön, majd a célja továbbra is az, hogy mindent megnyerjen a PSG-vel és a brazil válogatottal.

Forrás és képek: Marca