Átigazolási HírekManchester United

A Manchester United az Ajaxból erősítené meg középpályáját

A Manchester United komolyan elgondolkozott, hogy megpróbálja leigazolni az Ajax és a holland válogatott nagyra tartott középpályását, Donny van de Beeket.

Van de Beek lett a United első számú célpontja az átigazolási időszakban, mert a manager, Ole Gunnar Solskjaer a középpályán lévő sérülések miatt szeretné ezt a csapatrészt megerősíteni.

A United a tegnap esti 3:1-es, City elleni vereség után nem fogja megnyomni a pánik gombot, de a problémák mellett nem mehetnek el.

Solakjaer és a United vezetősége kész komoly átigazolásokra, ha azok segítik a csapatot.

Van de Beek kulcs szerepet játszott az Ajax tavalyi Bajnokok Ligája menetelésében, amikor egy hajszálra voltak a döntőtől, de végül a Tottenham kiejtette őket. Ahogyan a Bajnoki címben és a hazai kupa győzelemből is ki vette részét, 8 gólt szerzett 26 mérkőzésen.

Az Ajax őszi Bajnokok Ligája kiesése megkönnyítheti, hogy még a télen megtörténjen az átigazolás és csapata is könnyebben elengedheti.

Nem lesz olcsó a 22 éves középpályás, hiszen korábban már a Real Madrid érdeklődését is felkeltette. Ára valahol 50 Millió Euró körül lehet.

forrás