Átigazolási HírekBarcelona

5 név, akik meghatározzák a Barcelona évét 2020-ban

A második napot írjuk az évben, de már tudjuk, hogy kik fogják meghatározni a Barcelona 2020-as évét.

Nincsenek nagyon meglepetések, hiszen Lionel Messitől Ansu Fatiig végig vesszük azt az 5 nevet, akik meghatározhatják, hogy sikeres lesz-e a csapat éve, vagy sem.

Ernesto Valverde: A megkérdőjelzett

A barcelona edzője februárban hosszabbított szerződést, de folyamatosan kérdőjelek vannak körülötte és nem biztos, hogy a 2020/21-es szezonban is Ő lesz a kispadon.

Azt, hogy marad vagy sem, a megnyert trófeák fogják meghatározni. Már csak pár hónapja van bebizonyítani, hogy a kritikák nem jogosak.

Lionel Messi: A szerződés hosszabbítás

Az argentin varázsló szerződése 2021 végén lejár. Képviselői és a klub is folyamatosan dolgozik a meghosszabbításán.

A csapatkapitány már 32 éves, de teljesítményén ez nem látszik és fontossága megkérdőjelezhetetlen a csapatnál. Valószínűleg ez a szerződés hosszabbítás lesz az utolsó, amit aláír.

Josep Maria Bartomeu: Kulcs kérdések éve

Elnöksége 2021-ig tart és jó pár projektet le kell zárnia,,, vagy legalábbis felgyorsítania 2020-ban. Ott van Messi szerződés hosszabbítása és a Camp Nou felújítása is.

Ansu Fati: A jövő nagy reménysége

A tinédzsert 2019-ben ismerhette meg a világ és már most óriásiak az elvárások. Jó pár rekordot megdöntött és a klub biztos benne, hogy 2020 lesz az az év, amikor megerősíti helyét a keretben.

Neymar: A nagy visszatérés

Múlt nyáron nem sikerült a visszatérés, de minden azt jelzi, hogy a csapat a következő nyáron megint neki fut. Neymar elvileg elárulta a barátainak, hogy vissza akar térni a Camp Nouba.