Átigazolási HírekReal MadridTottenham

Meglepő melyik csapatban folytathatja Gareth Bale

Gareth Bale lehet a téli átigazolási szezon nagy fogása. A walesi játékos akár már januárban visszatérhet a Premier Leageube egy teljesen meglepő csere keretében.

Persze az, hogy Bale távozik a Real Madridtól nem meglepő, hiszen már a nyáron is nagyon közel állt hozzá és azóta sincs garantált hely a csapatban neki.

Úgy néz ki nem volt véletlen Gareth Bale nyilatkozata José Mourinhoról, mivel a walesi játékos kapcsolatba lépet a portugál edzővel, amikor az a Tottenhamhez szerződött.

„Mourinho kinevezése remek hír a klubnak, szerintem Ő egy győztes. Ha a Tottenham díjakat akar nyerni, akkor nincs jobb duo mint Mourinho és a Tottenham.” -mondta korábban.

Chirstian Eriksen előbb vagy utóbb biztosan távozik az angol csapattól és úgy néz ki Mourinho felhasználhatja a dán irányítót, hogy visszavigye a walesi játékost a Premier Leaguebe.

A Tottenham Eriksent és 30 Millió Eurót ajánlhat Gareth Bale-ért, ami kicsit kevésnek tűnik a Real Madrid szempontjából, de ha hozzávesszük, hogy két évvel korábban megszabadulhat Bale évi 17 Millió Eurós fizetésétől, akkor lehet esélye az üzletnek.