Bundesliga

Nagyot nyertek Gulácsiék, Dzsudzsák ismét gólpasszt adott

Eseménydúsan telt a hétvége légiósaink számára.

Szoboszlai Dominik csereként állt be, és 34 percet töltött a pályán a Hartberg-Salzburg osztrák bajnokin. Szoboszlaiék 44 ponttal, 2 ponttal a 2. helyezett előtt, vezetik a bajnokságot, és az 1. helyen fognak telelni.

Gulácsi Péter csapata, a Leipzig 3-0 arányban múlta felül a Fortuna Düsseldorf csapatát. Ez volt Gulácsi 4. mérkőzése a szezonban, amit kapott gól nélkül hozott le. A Freiburg 1-0 arányban kikapott a Hertha Berlintől Szombaton. Sallai Roland 57 percet játszott. Szalai Ádámnak sem mentek fényesebben a dolgok; hazai pályán 4 gólt kapott a Mainz, és egyre közelebb kerülnek a kiesőzónához. Szalai-t a 81. percben cserélték le.

Folytatódott a, Nagy Ádámot köreiben tudó, Brisol City rossz sorozata a hétvégi 0-2-es vereséggel a Blackurnnel szemben, ezzel zsinórban a 2. meccsüket vesztették el. Nagy 60 percet töltött a pályán.

Filip Holender Luganoja 0-0-ás döntetlent játszott a Young Boys csapatával, ezzel sikerült 1 pontot otthon tartaniuk a listavezetőkkel szemben.

Dzsudszák Balázs 5 napon belül a 3. gólpasszát adta; ezúttal a 42. percben szolgálta ki csapattársát egy 1-1-gyel záruló bajnokin. Dszudzsák csapata a 9. helyet foglalja el a tabellán.