Átigazolási Hírek

Erling Haaland és ügynöke Dortmundban járt

Erling Haaland és ügynöke tegnap Dortmundban járt és a németországi hírek szerint a Borussia Dortmund csapatával tárgyaltak egy lehetséges átigazolásról.

A Ruhr Nachrichten és a helyi Radio 91.2 szerint szerdán Erling Haaland és képviselő charter járattal érkeztek meg a dortmundi reptérre, ahol a Borussia Dortmund alkalmazottai már várták.

Haaland az idei szezonban robbant be, miután 22 találkozón 28 gólt szerzett az RB Salzburgban. A 19 éves játékos csapatával kedden kiesett a Bajnokok Ligájából, miután a Liverpool legyőzte őket. Valószínűleg januárban távozni is fog az osztrák csapattól, mivel Európa több nagy klubja is szívesen leigazolná.

A Borussia Dortmund az egyik csapat ezek közül, de az érdeklődésükről nem sok hír szivárgott ki eddig.

Ha Haaland valóban Dortmundban járt, akkor az az jelenti, hogy a Dortmund sokkal jobban áll a játékos megszerzésére, mint pár hete tűnt.

Haaland ügynöke Mino Raiola, aki jó kapcsolatot ápol a Borussia Dortmunddal. A norvég játékos szerződése 2023-ig szól a Salzburgnál, de a hírek szerint van egy 20 Millió Eurós kivásárlási ára.

A Borussia Dortmund jelenleg csak egy csatárral rendelkezik, és egészen biztos hogy a januári lista élén egy igazi 9-es leigazolása szerepel. Amennyiben sikerül Haaland téli átigazolása, akkor a Bundesliga bajnoki címének egyik fő esélyese lehet.