Barcelona

Luis Suarez: Félrefordították Messi szavait

Luis Suarez interjút adott a beIN Sporstnak, amiben beszélt a klubról és Leo Messi beszédéről, amiben a koráról nyilatkozott az Aranylabda átadó ünnepségen.

„Leot félrefordították.” -mondta Suarez. „Fel kéne fogni, hogy Leo abban a pillanatban kapta meg az Aranylabdát, egyszerre volt boldog és ideges, mert végül is, Ő is csak egy ember, mint mi. Szerintem Leo Messi játékát még jó ideig élvezhetjük.”

A csapatról: „Nehéz három sorozatot megnyerni, nem könnyű a Bajnokok Ligájában elsőnek lenni. Nagyon nehéz. Rosszul esett nekünk, ami az utóbbi két szezonban volt. Az 100%-ra a mi hibán volt és tudjuk, hogy meg kell változtatnunk a helyzetet.”

A lehetséges csatár igazolásról: „Ha jön egy új csapattárs, akivel versenyeznem kell, akkor ugyan az a nyomás lesz rajtam, mintha három naponta játszanom kellene. Gondolni kell a klub jövőjére is. Mint a csapat rajongója, akit mindig nagyszerűen kezeltek… a legjobb az lenne, ha jönne egy fiatal támadó, akinek meg lenne az esélye, hogy a Barca kilencese legyen, ha én már nem vagyok itt.”

Messiről: „A hat Aranylabdás képe lenyűgözött, az valami különleges. Amit Ő csinál az történelem. Mint barát és csapattárs ez óriási büszkeséggel tölt el.”