Átigazolási HírekChelseaLiverpoolManchester United

A Chelsea magabiztos a Sanchoért folytatott küzdelemben

A Chelsea kész nagy összeget költeni a Borussia Dortmundtól távozni akaró Jadon Sanchora, és a londoni csapat magabiztos, hogy le tudják igazolni januárban, vagy a nyáron a Manchester United előtt.

A londoni csapat határozott tervekkel rendelkezik arra az esetre, ha a CAS az ő javukra dönt a FIFA átigazolási kitiltás megfellebbezésénél.

Készek klub rekordot jelentő összeget költeni a fiatal angol játékosra, ami jelenleg 72 Millió Font, ennyiért igazolták le tavaly nyáron Kepa Arrizabalagat az Athletic Clubtól.

Sanco közeli barátságban van több Chelsea játékossal, beleértve a válogatott csapattársakat, Tammy Abrahamot és Callum Hudson-Odoit is.

A 19 éves játékost a Bayern München ellen 36 perc után lecserélték, edzője Lucien Favre szerint „nem elég jó”. Múlt héten kimaradt a Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzés kezdőjéből is, mert elkésett a csapat értekezletről. Favre a mérkőzés után azt mondta, játékosainak jobban kell koncentrálnia.

Ezek olyan jelek, amik miatt a Dortmund hajlandó előbb vagy utóbb eladni játékosát. Már figyelik kik érkezhetnének a helyére. A Sao Pauloból Antonyt vagy a Gremioból Evertont igazolnák le.

A Dortmund 2017-ben Ousmane Dembelét 105 Millió Euróért adta el a Barcelonának, a Sanchoért kért összeg valószínűleg ennél sokkal több lesz, hiszen szerződése 2022-ben jár csak le.

A Liverpool szintén sokra tartja az angol támadót, de Jürgen Klopp szerint a játékosért kért összeg túl magas. A Bajnokok Ligája győztes csapatban amúgy se lenne túl sok helye a kezdőben, amíg a klubnál van Sadio Mané és Mohamed Salah.

A Manchester United kész 140 Millió Eurót fizetni Sanchoért januárban, de jelenleg csak 10.-ek a bajnokságban. Ma este a Tottenhamot fogadják, szóval messze vannak a Bajnokok Ligája helyektől, nem úgy a Chelsea.

Visszatérve a londoniakra, két támadójuk Willian és Pedro szerződése is lejár a nyáron, így több helyük lenne a keretben.

forrás