Uncategorized

Roberto Martínez: „Hazard lenyűgöző volt a PSG ellen”

A belga válogatott edzője Roberto Martínez le volt nyűgözve Eden Hazard játékától a keddi Bajnokok Ligája mérkőzésen, és meg van róla győződve, hogy Hazard egy nagyon különleges játékossá fejlődik majd a Real Madridban.

A lenyűgöző Hazard

Úgy nézett ki, hogy a belga visszanyerte a régi formáját a PSG ellen. A mérkőzés vége felé viszont le kellett cserélni, mert megsérült a bokája. A Chelsea volt támadójának eddig csak egy gólja van és két gólpassza 13 meccsen, de Martinez hiszi, hogy Hazard képes lesz a gyengébb kezdésen felülkerekedni majd.

„Láttam Edent a Bernabeuban a PSG ellen és azt kell hogy mondjam, hogy lenyűgöző volt. Megmutatta, hogy milyen szezonra számíthatunk tőle a Real Madridban és nagyon ínycsiklandó volt az amit láttam. Nagyon sajnálom, hogy le kellett cserélni, de láthattuk, hogy egyre többet tesz hozzá a Madrid játékához. Valamint azt is, ahogy a társai is egyre jobban kezdik kiismerni. Az Eden Hazard projekt a Real Madrid csodafegyvere lesz majd.” – fejtette ki Martinez a sajtónak.

Lukaku szárnyalása az Interben

Martinez azután beszélt a sajtóval, miután kisorsolták a csoportokat a 2020 Európa Bajnokságra. Belgium Dániával, Finnországgal és Oroszországgal került egy csoportba. Hazard mellett a másik kulcsfontosságú játékosa a belga válogatottnak nem más, mint Romelu Lukaku, aki eddig 11 gólt lőtt 17 meccsen az Interben. „Az igazság az, hogy az utolsó 6 hónapja elég nehéz volt neki Manchesterben, de most Antonio Conte alapembere lett. Érdekes lesz látni, hogy hova fejlődik majd.” – mondta Martinez a támadóról.