Uncategorized

Thiago Silva szerint Messi irányítja a bírói ítéleteket

Thiago Silva szerint Lionel Messi próbálta befolyásolni a bírót a meccs alatt és hiába tiszteli az argentin játékost, annak sokkal jobban kéne viselkednie a pályán.

A brazil hátvéd a Globoesporténak nyilatkozott az Argentín Brazil meccs után, amin egyedül Messi talált be.

„A bíróval vitatkoztam ő meg csak röhögött.” -mondta Silva. „Félre kell tenned a tiszteletedet. Mindig igyekszik kiharcolni a bírónál, hogy veszélyes helyekről járjon neki szabadrúgás. Beszéltem pár játékossal és azt mondják hasonlóan viselkedik Spanyolországban is. Irányítja a mérkőzést és a bírói ítéleteket.”

„A Bajnokok Ligájában ezt nem kapja meg, mert ott keményebbek a bírók, ezért nem látod, hogy ott is ezt tenné. Vannak bírók, akik mert csodálják, a döntéseiknél ezt figyelembe veszik. Óriási hátrány volt nekünk, hogy nem volt itt Neymar. Nehéz megérteni, hogy amikor az emberek tiszteletről beszélnek, akkor az egyik játékos akire a legtöbben felnéznek ezt teszi a pályán. Nem csinálod ezt egy idősebb emberrel, és főleg nem egy edzővel. A tisztelet az első, utána jöhet a rivalizálás.”

Silva szerint, ha például Casemiro próbálkozna hasonlóval, akkor őt megbélyegeznék rossz fiúként, szóval Messit se lenne szabad ennyire engedni.