La LigaReal Madrid

Real Madrid: sérültek, válogatottak és a B csapat

A Real Madrid veszített a hétvégi fordulóban a Mallorca ellen a B csapattal, mert a többieknek épp jobb dolguk volt a héten. Például a hazájuk válogatottját kellett kijuttatni az Európa Bajnokságra.

Természetesen ez nem lehet kifogás a fehéreknél, hiszen még a B csapattal is győzniük kellett volna. A válogatott szünet alatt sok játékosuk megsérült, és ez miatt elég frusztrált a madridi csapat.

Gareth Bale, Fede Valverde, Dani Carvajal, Raphael Varane és Luka Modric is a válogatottal töltött el két hetet, majd visszatérésük után pihenniük kellett. Így tévén nézték a csapatot a hétvégén, ahelyett, hogy játszottak volna.

A Mallorca elleni vereséget elég nehéz megemészteni és a hétközi Galatasaray elleni találkozó előtt felvet egy csomó kérdést a csapattal kapcsolatban.

Az egy dolog, hogy a válogatott játékosok megsérülnek, de a Real Madrid vastagon tehet a saját aggasztó helyzetéről. Ha nem dobtak volna el pontokat a Club Brugge ellenében, most nem kellett volna játékosokat pihentetni a törökországi út előtt. A bajnoki vereség miatt pedig sokkal nagyobb rajtuk a nyomás is.

A B csapat sem olyan, mint régen volt. Ezek a játékosok nem találják egymással a hangot, úgy mint a kezdő csapat. Hiányzott Gareth Bale támadó játéka a Son Moix-ban és Modric irányítása is. A madridi védelem is stabilabb, ha Varane is ott van, arról nem is beszélve, hogy a középpálya sem átjáróház, ha Vallverde játszik. De úgy tűnik ezek a játékosok Madridba járnak pihenni a válogatottbeli szünet után.