Foci

Ezek az országok már kint vannak a 2020-as EB-N

Kedd este lezárult a labdarúgó EB-selejtezők 8. fordulója is. Néhány csapat már Októberben megváltotta jegyét a 2020-as Európabajnokságra.

Belgium

Az első gárda, amely már péntek este eldöntötte hogy kijut az Európabajnokságra, zsinórban a második kontinensviadalára készülhetnek a belga „ördögök”.

Olaszország

Belgiumhoz hasonlóan, hibátlanul, az olaszok is eldöntötték az első hely sorsát a J-csoportban. A 8 kvalifikációs mérkőzés során egyébként 25 gólt jegyezhettek fel maguknak az Azurrik, és összesen 3 gólt kaptak. Elképesztő.

Oroszország

2004, 2008, 2012 és 2016 után ismét képviseltetni fogja magát a 2018-as VB-rendező és negyeddöntős. Az I csoport az első csoport, ahol már mindkét kvalifikációs hely sorsa el lett döntve (1. Belgium, 2. Oroszország).

Ukrajna

Márciusban nem sokan gondolták volna hogy Ukrajna, nem csak legyőzi a címvédő portugálokat, és nem csak előbb jut ki, de 8 ponttal Ronaldoék felett lesznek a kelet-európai sárgák. Pedig így történt, és Ukrajna részt vehet zsinórban a 3. EB-jükön.

Spanyolország

A kétszeres győzteseknek kedd este egy iksz is ekég volt Svédország ellen, ahhoz hogy biztosítsák helyüket a 2020-as kontinensviadalon.

Lengyelország

Mindössze 2 gólt kapva az eddigi mérkőzésein, Ausztriát, Izraelt és Észak-Macedóniát maga mögé utasítva, Lengyelország az 5. csapat amely már biztosította helyét az EB-n.

A következő forduló(k) November 14.-én veszi(k) kezdetét, és az utolsó kvalifikációs mérkőzékre November 19.-én kerül sor, többek közt a Wales-Magyarországra is.