Real Madrid

René Ramos Sergio jövőjéről: „Kína messze van, Madridban meg szép az élet”

A Real Mardid játékosának testvére és ügynöke beszélt az esetleges Olimpiai részvételről.

Sergio Ramos épp a napokban fejezte ki az iránti igényét, hogy szívesen részt venne a következő Olimpiai Játékokon. Ezen kijelentésével sikerült mindenkit meglepnie a hétvégén spanyol válogatottsági rekordot felállító kapitánynak. René Ramos a Cadena SER műsorában beszélt a témáról.

„Soha sem beszélgettünk az Olimpiáról, esküszöm! Sergio olyan, mint a rágógumi – addig nyúlik, ameddig csak lehet. Ő ilyen ambiciózus. Az Olimpia? Nos ez egy fontos kérdés, de sok tisztázni valónk lenne körülötte.”

„A testvérem egy olyan fajta játékos, aki szeretne nagyot alkotni minden színtéren. Ki ne akarna részt venni egy ilyen eseményen? De hogy sikerül-e neki azt majd az idő eldönti. A jelenre koncentrál minden egyes edzésen. Ha épp nem válogatott szünet van, akkor Bajnokok Ligája, vagy Copa Del Rey. Mindez persze a bajnokság mellett. Ő csak a következő mérkőzést nézi. Ennél távolabb gondolkodni csak szócséplés lenne egyenlőre.”

Arra a kérdésre, hogy lesz-e második szezonja az Amazon Prime-on futó reality sorozatnak nem adott egyértelmű választ. „Esetleg lesz folytatás. De ezt ne vegyétek készpénznek.”

A Real Madriddal való hosszabbításról is említést tett: „A szerződéshosszabbítás egyenlőre nincs terítéken sem a klubnál, sem a mi oldalunkon. Sergio egyenlőre a csapat kapitánya. A kínai pletykákról meg annyit, hogy Kína messze van, Madridban meg szép az élet.”

Arra az újságírói felvetésre, hogy Sergio Ramos lehetne a zászlóvivő az Olimpián így reagált: „Sergio, mint zászlóvivő? Maximum az alsónadrágját viheti magával! Majd privátban megbeszélem vele a részleteket.”

A 168. válogatottság