Real MadridHacienda BernabeuLa Liga

Luca Zidane: „Nem nyilatkozom apámról”

Luca Zidane, a Santander Racing kapusa egy reklámrendezvényen adott nyilatkozatot hétfőn a sajtónak. A Real Madrid-ból egy évre kölcsönadott játékos elmondta, hogy nem bánja, hogy elhagyta a fehéreket.

Elmondása szerint meg akarta lépni, hogy egy másik csapat tagja legyen, és bebizonyítsa, mennyit ér. Arról, hogy esetlegesen visszatér a Real Madrid-hoz, azt mondta, majd a jövő eldönti. Jelenleg nyugodt és boldog, kényelmesen él a kantabriai városban.

Csapata, a spanyol másodosztálybeli Racing Santander jelenlegi helyzetéről így szólt: „Az eredmények nem olyanok, mind amire vágyunk. De jó dinamizmusban vagyunk, és remélem, hogy még többet fogunk elérni.”- majd így folytatta: „Nagyon örülök, hogy ebben a nagyszerű klubban vagyok, és az itteniek is jól fogadtak. Nagy váltás volt, de nagyon jól érzem magam. Sajnálom, hogy elhagytam a Real Madrid-ot, de tisztában vagyok vele, hogy ez egy szükséges lépés volt. Meg akartam lépni. Profi csapatban kell lennem, és bebizonyítanom, hogy mire vagyok képes.”

Esetleges visszatéréséről Madridba pedig azt nyilatkozta, meglátja, hogyan alakulnak a dolgok a jövőben. Elmondta, természetesen figyeli a Real Madrid szerepléseit. És bár a Bajnokok Ligájában nem hozzák még az elvárt eredményeket, bízik a csapatban.

Végül apjáról, Zinadine Zidane-ról kérdezték, de kereken elutasította, hogy apjáról nyilatkozzon: „Nem válaszolok erre a kérdésre”- zárta le röviden az interjút.

Forrás és kép: Marca