Átigazolási HírekAtletico Madrid

Az Atletico Madrid januárban leigazolhatja a PSG csatárát.

Az Atletico Madrid vezetősége és Diego Simeone a matracosok menedzsere nyilvánvalóan egyetértenek abban, hogy új játékosra van szükségük, ha több gólt szeretnének látni az ellenfelek hálójában.

A matracosok mindössze hét találatot jegyezhetnek fel nyolc bajnoki mérkőzés alatt és Diego Simeone valószínűleg alternatív megoldáshoz fog nyúlni, hiszen a Joao Felix, Diego Costa, Alvaro Morata triumvirátus eddig nem teljesített fényesen.

A cél, hogy Januárban leigazolják az Uruguayi játékost Edinson Cavani-t a francia PSG csapatától.

A két első számú játékosuk Costa és Morata összesen szereztek annyi gólt mint a védekező középpályás Thomas ami nem éppen dicséretre méltó egy ilyen csatárpárostól.

Simeone már korábban is bizonytalan volt a csatárpárost illetően hiszen az Atletico ajánlatot lett a Valencia csapatának Rodrigo játékjogáért, de ez később meghiúsult.

Cavani-t nem egyedül a Spanyol csapat szeretné megszerezni, hiszen a Manchester United is érdeklődik a 32 éves csatárért. A válogatott játékosnak egyenlőre nem hosszabbították meg a szerződését. A francia csapat körülbelül 20-30 millió euró körüli összeget kérhet a játékosért, de mivel a rajongók kedvence és a PSG egyik legsikeresebb játékosa ez az ár akár a duplájára is növekedhet.

Forrás: en.as.com