Uncategorized

Így reagáltak a Liverpool játékosai a FIFA 20-as értékeléseikre

Szeptember 27-én felkerült egy videó a Liverpool FC Youtube-csatornájára, amelyen Virgil van Dijk keresi fel sorra a csapattársait, megmutatva nekik FIFA 20-as értékeléseiket.

A videó elején a holland hátvéd nézte meg a saját ratingjét, ami nem kicsi, kilencvenes volt. Van Dijk úgy rendezte le az egészet, hogy „tisztességesen megvallva, a kilencven nem rossz szám”.

Ezek után elindul, és a masszőrökhöz megy, ahol többek között Sadio Mané (elsüt egy viccet is a nevével) is fekszik. Odamegy hozzá, és feltárja neki az értékelését rejtő kis dobozt. A rating nyolcvannyolcas volt. Mané láthatóan elhúzza a száját, majd kijelenti, hogy „lehetne jobb is”. Van Dijk aztán a szoba másik végébe, Mohamed Salah ágyához sétál. Kilencvenes számára először a kávét iszogató Salah is úgy reagál, hogy „nem rossz”, majd kicsit jobban belemennek a védővel a számok elemezgetésébe, megállapítják, hogy a támadónak jobb a sebessége, mint a hátvédnek, és a csatár még azt is hozzáteszi, hogy kevesli a fizikumát jelölő hetvennégyes számot. Még ugyanebben a teremben Matip is megkapja a magáét, aki csak annyit mond a nyolcvankettes értékelésére, hogy „ez szép”, majd egy kis gesztussal jelzi, hogy azért a hatvanegyes sebességével nincs megelégedve.

Ezután a holland az ebédlőbe megy, az „angol srácokhoz”, akik alatt Alexander-Arnoldot, és Hendersont érti – mellettük azért még ott van a skót Robertson is. A fő ratingjeikben azonos két védekező szellemű játékos egy kicsit még viccelődött egymással, Henderson mindenképpen beakarta mondatni a kamerába Alexandor-Arnold által, hogy ki a gyorsabb kettejük közül a FIFA 20 értékelései alapján. Az „angol srácok” után Robertsonhoz megy Van Dijk, de ő nem reagál különösebben, csak megköszöni az ajándékot. A holland védő ezek után pár székkel arrébb megy, Roberto Firminohoz. Az ő nyolcvanhatos értékelésénél szóhoz sem engedve a támadót, már egyből kifejti Van Dijk, hogy „lehetne több is”, és aztán ezzel a brazil is egyetért, de végül abba maradnak, hogy „azért ez oké”. A Firmino melletti másik brazil, Fabinho is megkapja a hollandtól a ratingjét, ami egy számmal kisebb mint az előbbi játékosé, de ő is úgy reagál, hogy „nem rossz”.

Van Dijk ezután a csapat kapusát, Adriánt keresi fel, aki úgy reagál az értékelésére, hogy „csak hetvenhatos?”, majd még azután bemondja a kamerába, hogy „csak hetvenhatos, én többet érdemelnék”.

Wijnaldum a következő, aki nyolcvannégyes értékelésére csak annyit mond, hogy „ez elég alacsony”, és, hogy „lehetne több is”.

Az utolsó értékelés pedig Divock Origijé, aki hetvennyolcasat kapott. Főleg inkább a sebességére kapott nyolcvankettes számot sérelmezte.