Manchester City

Gabriel Jesus azt szeretné, ha megváltoznának a dolgok

Három meccs a Premier Leagueban, 126 játék perc, és egy gól az idei mérlege Gabriel Jesusnak. A játékos nem számít kezdőnek a Manchester Cityben, főleg azért mert Kun Aguero nagyszerűen kezdte a szezont és ezzel meggyőzte edzőjét, Guardiolát, hogy köré építse a rendszerét.

A helyzet nem igazán tetszik a brazil játékosnak, aki üzenetet küldött edzőjének a legújabb Esporte Interativonak adott interjújában:

„Lejárt az az idő, amikor türelmesen vártam a lehetőségre, már majdnem három éve vagyok a Manchester Citynél. Többet szeretnék játszani, az elmúlt szezonban nem volt lehetőségem fontos mérkőzéseken szerepelni, így eljött az ideje, hogy megváltozzon a helyzet. Természetesen hatalmas verseny van, Aguero talán a klub történelmének legnagyobb legendája, de nem akarok a cserepadon ücsörögni. Nehéz a pályán kívülről nézni a fontos meccseket, de mindig is professzionálisan viselkedtem. Nem akarom senki helyét elvenni, ennek természetesen kell megtörténnie.”

Pep Guardiolán múlik hogyan kezeli a szituációt, de ismerve az edzői munkáját sose fogadta jól, ha valaki a sajtóban kritizálta. Ami biztos, Jesus türelme lejárt.

forrás: Di Marzio