Real Madrid

Tuchel: Különleges mérkőzés lesz. PSG – Real Madrid

Thomas Tuchel a PSG edzője megtartotta a Real Madrid ellen vívott, Bajnokok Ligája meccs előtti sajtótájékoztatóját:

„Aktívnak kell lennünk, támadnunk kell és nem túl passzívnak lenni mert szeretném, ha nem lenne sokat a labda a Realnál. Agresszívek és gyorsak akarunk lenni. Nehéz mérkőzés lesz, egy nagyszerű rangadó. Viszont nem ez a meccs lesz a döntő.”

„Kimpembe remek állapotban van. Keményen dolgozott. Játszhat, de ez nem fizikai kérdés. Mauro Icardival más a helyzet, talán kipróbálom holnap. Vagy ő kezd, vagy Eric Maxim Choupo-Moting. Az is lehet ketten kezdenek.”

„Keylor Navas játszott, és sikeres volt a Real Madridban. Számomra ez a legfontosabb. A Kapus különleges poszt, mert csak ők tudják javítani a hibákat. Erősnek kell lennie mentálisan. Nagyon örülök, hogy a mi játékosunk.”

„Nyugodtak vagyunk. Természetesen hiányzik pár játékosunk, de a Realnál is. Hiszek a játékosaimban, bőven jók vagyunk problémákat okozni nekik.”

„Az hogy jobbak legyünk mint tavaly, az nagy kihívás a csapatnak. Óriási nyomás van rajtunk. Olyan sok mindent lehet a vereségek után tanulni. Volt egy periódus amikor nem voltunk elégedettek, de ennek meg kellett történnie.”

„Nem ez a legfontosabb meccs, még ha különleges is. A Real ellen játszunk. Nagy kihívás, de ugyanakkor itt az esély egy jó csapatteljesítményre.”

„Karim Benzema a labdarúgás egyik leg alulértékeltebb játékosa. A Real 9-ese, nemde? 25 éve? Világklasszis!”

„Az a célom a Bajnokok Ligájában, hogy megnyerjem ezt a meccset. Nem ismerek más módot. Nagyon kemény sorozat. Az egyetlen célunk, hogy megnyerjünk minden mérkőzést.”