Átigazolási HírekInterNapoli

De Laurentiis: a Milik-Llorente páros jobb, mint Icardi

Aurelio De Laurentiis a Corriere dello Sportnak adott interjút, amiben elmondta, hogy szerinte a Milik-Llorente páros jobb, mint Icardi.

„60 Millió Eurót és bónuszokat, összesen 65 Millió Eurót ajánlottam az Internek Icadriért, míg a játékosnak tettem egy bruttó 12 Millió Eurós fizetési ajánlatot.”

„Icardi nem hülye, talán úgy érezte könnyebben visszatérhet az európai vérkeringésbe, ha olyan csapatba megy mint a PSG, ahol sokkal könnyebben kiemelkedhet mint a Napoliban.”

„Számára ez volt a legjobb döntés. Llorente nem az én ötletem volt, hanem inkább Ancelottié. Senki se utasított volna el egy olyan nagyszerű játékost, mint Icardi, de Ancelotti már az elejétől inkább Llorentét szerette volna. A támadósorunk tele van, és egy olyan bajnokra volt szükségünk aki 30 percre be tud állni, és segít feltörni az ellenfél védelmét.”

„Ő együtt tud játszani akár Milikkel is. Nem szabad elfelejtenünk Miliket sem, aki két szezon sérülései után, az első igazi szezonjában 20 gólt szerzett büntetők nélkül.”

„Ez azt jelenti, hogy ha ő végezte volna a 11-eseket, akkor akár gólkirály is lehetett volna a Serie A-ban.”

„Nem tudom megérteni azokat a szurkolóinkat akik nem látják, hogy már most is milyen komoly csapatunk van.”

forrás: football-italia