ChelseaArsenal

David Luiz: Azért igazoltam az Arsenalhoz, hogy a bajnoki címért küzdjek.

David Luiz szerint az Arsenalban megvan a lehetőség, hogy olyan szépen ragyogjon, mint a múltban és szeretne segíteni a csapatnak, hogy a Premier League bajnoki címért harcoljanak.

A 32 éves játékos megnyerte korábban a Premier Leaguet, a Bajnokok Ligáját és az FA Kupát (kétszer is) volt csapatával a Chelseavel, úgy érzi az Arsenal versenyben lehet az idén minden sorozatban.

“A klubban megvan a lehetőség, hogy úgy ragyogjon, mint a múltban. Nagyon sok kiváló tehetségünk és minőségi játékosunk van.” -mondta David Luiz a Sky Sportsnak.

“Azért jöttem ide, hogy a Premier Leagueért harcoljak, persze a többi sorozatban is ott akarunk lenni.”

“A korábbi klubjaimban is hasonló volt a helyzet, de ez nem mindig könnyű, voltak nehéz időszakok is.”

“A legjobbamat szeretném nyújtani minden nap és szeretném elérni, hogy mindenki higgyen benne, mert szerintem a csapatban óriási lehetőség van.”

“A labdarúgásban a végeredmény számít és harcolni fogunk érte.”

Az Ágyúsok kiválóan kezdték a szezont, de a hétvégén a Liverpool ellen az Anfielden kikaptak. A második félidő elején David Luiz visszahúzta Salaht a büntető területen belül, végül a 11-est az egyiptomi játékos értékesítette.

Luiz a hibája ellenére úgy gondolja, hogy az Arsenal optimista lehet.

“Mindig frusztráló, de átgondolva, hideg fejjel megértjük, hogy sok jó dolgot csináltunk a meccsen és akár két-három gólt is szerezhettünk volna előttük.”

“Mindig nehéz itt játszani. Nem sok csapat fog pontot szerezni ebben a stadionban. Szerintem okosnak kell lennünk a pozitív dolgokat figyelembe véve gondolni a jövőre.”

forrás: Sky Sports